CDON Connect – Nu är det enklare än någonsin att sälja online

CDON Connect är ett mångsidigt verktyg som erbjuder alla funktioner som behövs för att kunna bedriva försäljning hos CDON Marketplace. Det är enkelt att använda och anpassat efter att ge dig en så trygg och smidig ehandelsupplevelse som möjligt.

Ansök nu

Smarta funktioner som gör
det enkelt att sälja på CDON

Skapat av ehandlare, för ehandlare

CDON Connect innehåller mängder av smarta funktioner. Du kan följa din försäljning i realtid, ta ut försäljningsrapporter och observera vilka produkter kunder lagt i sina önskelistor. Du kan även ladda upp dina artiklar med vår nya drag & drop-funktion.

Bättre överblick av din prissättning

Med CDON Connect kan du jämföra priset på dina produkter i förhållande till andra handlare på marknadsplatsen. Således får du god överblick av prisbilden så du kan säkerställa att dina priser är konkurrenskraftiga och attraktiva för kunden.

Optimera dina produktsidor

I CDON Connect erbjuds guider för hur du kan skapa produktsidor av hög kvalité. Med tydliga texter och produktbilder optimeras sidans SEO-värde och synligheten på marknadsplatsen ökar. Detta leder till ökad försäljning, då kunden lättare hittar till dina produkter och upplever din butik som mer pålitlig.

Hur får jag upp mina produkter på CDON Marketplace?

Uppladdning av produkter ska vara så smärtfritt som möjligt. Beroende på mängden produkter du har och vilken teknik du idag använder, kan vi hjälpa dig på olika sätt. Därför har vi tagit fram flera olika alternativ att använda när det gäller produktuppladdning.

Fler funktioner & fördelar

Ta ut rapporter på försäljning

Ladda enkelt hem försäljningsrapporter och finansiellt underlag som underlättar bokföringsarbetet.

Delta i våra kampanjer

Håll utkik efter nästa stora kampanj och ta chansen att öka din försäljning och exponering på marknadsplatsen.

Wishlist – vad vill kunderna ha?

Se vilka av dina produkter som kunderna lagt i sin önskelista och få ökad förståelse för köpbeteendet på marknadsplatsen.

Dina toppsäljare

Håll koll på dina toppsäljande produkter i realtid och optimera ditt sortiment efter trender och efterfrågan.

Full koll på dina orders

Få full kontroll över dina orders – från köpknapp till leverans. Med ökad kontroll upptäcks eventuella problem snabbare så du alltid kan hålla dina kunder nöjda.

Företagslån

Vi erbjuder företagslån upp till 2 miljoner till marknadsledande villkor tillsammans med Froda.

Börja sälja på CDON Marketplace

Ansök nu